В Одесі водій підстрелив опонента, який його нібито "підрізав"

В Одесі між водіями стався конфлікт. Один з чоловіків відкрив проти свого опонента вогонь з пістолета, повідомили в прес-службі поліції області.

Інцидент стався на вулиці Чорноморського козацтва. Як з'ясувалося, обурений тим, що його автомобіль "підрізала", як йому здалося, інша машина, чоловік наздогнав її і змусив водія зупинитися. Під час сварки чоловік дістав пістолет і вистрілив у бік опонента. Одна з куль потрапила в кисть руки 38-річного чоловіка.

Вгамувати правопорушника вдалося поліцейським. Правоохоронці вилучили у нього пістолет і направили зброю на експертизу. 31-річному правопорушнику вже повідомили про підозру.

"За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років", - розповіли в поліції та зазначили, що слідство за фактом стрілянини триває.

. Але чи буде розгул злочинності в разі вільного володіння зброєю в Україні?

Нагадаємо, в ніч на 15 лютого в центрі Одеси копи затримали двох чоловіків, які влаштували стрілянину біля нічного клубу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення