В Одесі водій після ДТП побив двох патрульних

У центрі Одеси водій Daewoo Lanos побив двох патрульних поліцейських, які зупинили його за порушення правил дорожнього руху і пошкодження дорожнього знака. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції в п'ятницю 17 липня.

"Порушник в'їхав на вулиці Маразліївській у дорожній знак, і поліцейські, які зупинили його, поінформували порушника про притягнення до відповідальності. Після цього водій Daewoo Lanos накинувся на членів екіпажу патрульної поліції і завдав їм ушкодження у вигляді забою головного мозку та закритої черепно-мозкової травми", - йдеться в повідомленні.

Після цього правопорушник спробував втекти з місця події, але поліцейські його затримали і викликали слідчо-оперативну групу. Травмованим правоохоронцям надано медичну допомогу, зловмисника доставили в територіальний відділ поліції.

За порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження дорожнього знака, на чоловіка склали протокол за ст. 124 КУпАП. Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Також розпочато кримінальну справу за фактом насильства щодо працівників поліції (ч. 2 ст. 345 КК України).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення