В Одесі за вимагання хабарів з підлеглих судитимуть військовослужбовця

В Одесі за вимагання хабарів з підлеглих судитимуть військовослужбовця.

Як повідомили у прес-службі Спеціалізованої прокуратури у військовій і оборонній сфері Південного регіону України, 29 грудня до суду направлено обвинувальний висновок стосовно командира одного з підрозділів радіотехнічної бригади.

«Чоловік обвинувачується у прийнятті пропозиції, обіцянки або одержанні неправомірної вигоди службовою особою (ч. 1 ст. 368 КК України)», - повідомили в прес-службі.

За даними слідства, цей військовослужбовець отримав від підлеглого хабар у 200 дол. за непроведення службового розслідування щодо можливого порушення військової служби. Також гроші вимагались, щоб не ініціювати переведення військового в іншу частину для подальшого проходження служби.

Крім того, раніше, 14 грудня, за участю прокурорів Військової прокуратури Одеського гарнізону, Малиновський районний суд закінчив розгляд стосовно подільника зазначеного зловмисника. Зокрема, старшині роти призначено покарання у вигляді арешту на гауптвахті строком на 3 місяці з позбавленням права обіймати посаду на 1 рік.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення