В Одесі затримали громадянина РФ, який влаштував розбій в Києві

 СЕГОДНЯ

В Одесі був затриманий громадянин країни-агресора – Російської Федерації, який був причетний до розбійного нападу в Києві. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив радник начальника ГУ Нацполіціі в Одеській області Руслан Форостяк.

У свою чергу голова київської поліції Андрій Крищенко уточнив, що затримав злочинця карний розшук поліції Києва. Чиновник уточнив, що росіянина доставили до Києва, оголосили підозру і він знаходиться під вартою.

"Оперативники і слідчі працюють над встановленням інших учасників цього злочину. Проведено 20 обшуків, тривають оперативно-розшукові заходи", – додав Крищенко.

Кримінальні виробництва розслідуються за п. 6 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство), бо під час пограбування злочинці смертельно поранили охоронця ювелірного магазину, і ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Злочинцям загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, увечері 12 серпня в Шевченківському районі грабіжники напали на ювелірний магазин і вбили охоронця. Сума збитку становить близько 5 мільйонів гривень. Згодом автомобіль, який використовували зловмисники, знайшли спаленим на території гаражного кооперативу в Солом'янському районі міста. У салоні згорілої машини знайшли зброю, яку використовували злочинці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення