В Одесі затримали кримінального авторитета (фото, відео)

В Одесі затримали озброєнного кримінального авторитета. Він намагався впливати на криміногенну ситуацію в регіоні. Про це повідомили в ГУНП Одеської області.

В автомобілі, на якому пересувався 30-річний виходець однієї з пострадянських країн Сходу, знайшли вогнепальну зброю та набої до неї. Зброю викрали в одній з військових частин області.

Чоловік був засуджений у 2017 році за незаконне зберігання наркотиків та вогнепальної зброї Комінтернівським районним судом до трьох років позбавлення волі з іспитовим терміном.

Під час перебування на іспитовому терміні він вдався до хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї, за що Суворовський районний суд Одеси взяв його під варту. Згодом запобіжний захід змінили на домашній арешт.

Наразі затриманому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Київський районний суд Одеси відправив його у СІЗО з правом внесення застави у розмірі 10 мільйонів гривень. Також поновлено розгляд вироку 2017 року, за яким зловмисник так і не відбув покарання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення