В Одесі затримали небезпечного злочинця: він вбив одного партнера по бізнесу, а другий паралізований

Українські поліцейські затримали в Одесі громадянина Турецької Республіки, який перебував у міжнародному розшуку за замовне вбивство двох ділових партнерів. Кілер розстріляв обох чоловіків: один компаньйон загинув, інший вижив, але залишився паралізованим. Про це повідомили в Управлінні комунікації Національної поліції України.

"Правоохоронні органи кілька років розшукували іноземця за вчинення злочину, передбаченого ст. 82/1 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу Турецької Республіки. Коли у фігуранта виникли бізнесові спори із діловими партнерами, він через посередника замовив їх вбивство. Під час вчинення злочину одного бізнес-партнера застрелили, інший отримав поранення і залишився паралізованим. Зловмисник одразу почав переховуватися і згодом виїхав із країни, аби уникнути покарання. Тож його оголосили в міжнародний розшук", - розповіли у поліції.

Встановили місце перебування розшукуваного оперативники Департаменту карного розшуку спільно зі співробітниками Департаменту міжнародного поліцейського співробітництва Нацполіції, а відтак разом із місцевими оперативниками затримали зловмисника в Одесі. Вирішується питання про його тимчасовий арешт із подальшою екстрадицією.

Згідно із законодавством Турецької Республіки, зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення