В Одесі затримали патрульну поліцейську під час продажу наркотиків

 ГПУ

В Одесі 12 лютого під час продажу наркотичних засобів затримали співробітницю управління патрульної поліції. Про це інформує прес-служба Військової прокуратури Південного регіону України.

Згідно з повідомленням, реалізація наркотиків відбувалася в адміністративному приміщенні управління патрульної поліції в Одесі.

"Матеріали досудового розслідування дають усі підстави підозрювати затриману особу і в продажу, і у вживанні наркотичних засобів.

Зокрема під час виконання своїх службових обов'язків", - сказано в повідомленні.

На сьогодні в межах кримінального провадження, розпочатого військовою прокуратурою Південного регіону України, проводиться комплекс невідкладних слідчих дій, серед яких і санкціонований судом обшук у приміщенні управління патрульної поліції.

Встановленим порядком готується повідомлення затриманій особі про підозру у вчиненні кримінального злочину за ч. 2 ст. 307 КК України, а також клопотання про обрання для неї судом запобіжного заходу.

Санкція ч. 2 ст. 307 КК України (незаконний збут наркотичних засобів, вчинений повторно) передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення