В Одесі затримали торговця зброєю (фото, відео)

Правоохоронці затримали 24-річного одесита, який займався продажем вогнепальної зброї на території Одеси і області. Про це повідомили в прес-службі поліції в Одеській області.

Правоохоронці отримали інформацію про те, що 24-річний одесит поширює на території Одеси і області вогнепальну зброю. Під час проведення оперативних заходів правоохоронці затримали зловмисника під час збуту пістолетів марки "ПМ". У ході особистого огляду у правопорушника було виявлено та вилучено грошові кошти та пістолет травматичної дії марки "Форт-12Р".

Крім того, повідомляється, що під час санкціонованого обшуку за місцем проживання та фактичного проживання 24-річного одесита було виявлено та вилучено ще й гладкоствольну рушницю марки "Маверік", три пістолети "ПМ", різні предмети і запасні частини до вогнепальної зброї, патрони різного калібру.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження з вогнепальною зброєю) Кримінального кодексу України. Правопорушника обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення