В Одесі затримали зловмисника, який намагався спалити труп

 Канал 112

В Одесі поліція затримали і повідомила про підозру зловмисника, який наніс ножем смертельні поранення чоловікові, а потім намагався приховати сліди злочину. Про це повідомили в прес-службі обласної прокуратури.

Правоохоронці встановили, що 41-річний підозрюваний, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, в ході раптового конфлікту завдав своєму опоненту три ножові удари в шию, в результаті чого той помер.

"З метою приховання слідів злочину затримано помістив труп в сміттєвий контейнер по вул. Фонтанська дорога в Одесі. Надалі облив його пально-мастильною речовиною, підпалив і втік з місця події", - сказано в повідомленні.

Прокуратура направила до суду клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Відкрито кримінальне провадження за чю 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Також нагадаємо, що правоохоронці Одеської області розшукують 31-річного чоловіка, якого підозрюють у жорстокому вбивстві: обгорілі тіла жінки і дитини знайшли з відрубаними головами.

Пізніше повідомлялося, що спочатку розшукуваний чоловік планував наїхати вантажівкою на натовп людей.

В регіоні було введено план "Сирена" по розшуку підозрюваного: уздовж трас в Овідіопольському районі встановили пости поліції. Всього в операції беруть участь близько 500 правоохоронців. У поліції припускають, що злочинець може бути озброєний.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення