В Одесі злісний рецидивіст вивіз знайомого в ліс і розстріляв впритул: подробиці розправи від поліції

Поліція затримала раніше неодноразово судимого одесита, який вивіз у Дальницький ліс і застрелив свого знайомого. Попередньо, смерть чоловіка настала від отриманих трьох вогнепальних поранень голови та грудної клітки, остаточну причину встановить судово-медична експертиза.

У ГУНП повідомили, що труп чоловіка з трьома вогнепальними пораненнями на території ботанічного заказника виявив тракторист. Поліція вилучила з місця злочину гільзи, одяг жертви та інші предмети, що цікавлять слідство.

Незабаром з'ясувалося, що загиблий — 50-річний житель Фонтанської громади. Дізнавшись коло його спілкування, вже наступного дня слідчі вийшли на вбивцю.

"Було встановлено, що до злочину причетний 50-річний житель Одеси. Чоловік заздалегідь продумав свої дії, придбав мобільний телефон, абонентський номер, вогнепальну зброю та бойові припаси до неї. Подзвонивши знайомому, зловмисник виманив його з дому, запропонувавши зустрітись, і поїхав із ним до лісу. А там здійснив чотири постріли з пістолета невстановленого на даний час зразка в голову та груди потерпілого, три з яких потрапили у ціль", - розповіли у поліції.

Підозрюваного затримали вдома в його знайомої. У нього вилучили кілька набоїв, місце знаходження пістолета встановлюється.

Раніше чоловік був судимий за вбивства, розбійний напад, викрадення людини, вимагання, інші злочини. Йому повідомили про підозру за п. 13 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, якою передбачене покарання позбавленням волі на строк до 15-ти років або довічним ув’язненням.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення