В Одеській області депутат влаштував бійку з юристом

Депутат Арцизької міської ради (Одеської області) Анатолій Афанасьєв спровокував бійку - він штовхнув ногою юриста мерії Олександра Михайлова, який проходив повз нього. Відповідне відео було опубліковано в Facebook.

На записі можна побачити, як чоловік, схожий на депутата, розмовляючи по телефону, вдарив чоловіка, який проходив, коли той заходив у кабінет.

Своєю чергою, чоловік вирішив дати кривдникові здачі і між ними спалахнула бійка. Зупинили бійку інші відвідувачі, які перебували в приміщенні.

Місцеві жителі припустили, що поведінка депутата могла бути пов'язана з повідомленням, опублікованим у мережі Олександром Михайловим - він викрив Афанасьєва в подвійних стандартах під час засідання земельної комісії: депутат передав землю жителям міста і замість цього запропонував їм викупити ділянку у міста.

Хоча зовсім недавно, за словами юриста, обранець "вибив для себе і близькій людині дві земельні ділянки безкоштовно".

"Але найцікавіше, він для себе і близької йому людини вибив безкоштовно, повторюю - безкоштовно, тобто задарма, дві ділянки. Інформація про ділянки знаходиться у вільному доступі в Публічній кадастровій карті. Люди під своїми будинками повинні купувати землю, а великі майдани будуть отримувати порожні ділянки в центрі міста безкоштовно, тобто задарма", - йдеться в повідомленні юриста.

Жителі Арциза зустріли подію з обуренням, засуджуючи поведінку депутата.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення