В Одеській області лікар заразив коронавірусом 32 колег

В Одеській області один із сімейних лікарів у районному центрі Подільск заразив щонайменше 32 медпрацівників. Про це повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций на своїй сторінці у Facebook.

"Тільки що прийшли результати ПЛР-тестів медпрацівників із Подільська, в якому через епідемічну ситуацію було вирішено посилити карантин і протестувати ПЛР-методом усіх медпрацівників. Результати невтішні. 32 позитивні результати на тести у медпрацівників Подільської лікарні", - написав Куций.

За даними епідеміологів, вони були в контакті із хворим на коронавірус лікарем сімейної медицини, який помер тиждень тому.

Куций уточнив, що "станом на 19:30 тільки в місті Подільськ зафіксовано 88 підтверджених випадків захворювання на коронавірус. Зараз очікують остаточних результатів ПЛР-тестування медпрацівників міської лікарні".

Через ситуацію, що склалася в Подільську, губернатор екстрено скликав засідання обласної комісії з ТЕБ та НС, на якому будуть вжиті невідкладні заходи із протидії поширенню СOVID-19.

Станом на вечір суботи в Одеській області лабораторно підтверджено 219 випадків захворювання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення