В Одеській області від переохолодження помер прикордонник

 СЕГОДНЯ

В Одеській області від переохолодження помер прикордонник. Про це повідомив голова Кілійської районної ради Павло Бойченко.

"Від переохолодження загинув молодий чоловік, житель Кілії, службовець Ізмаїльського прикордонного загону 1995 року народження. Зв'язок з ним було втрачено ще 7 числа, коли чоловік вирішив пішки дістатися з Кілії в бік Шевченкове до родичів. Його тіло було виявлено в районі колишнього цегельного заводу за 1,5 км від Шевченкове. Всі обставини встановлюються", – Бойченко написав на своїй сторінці в Фейсбук.

Несподівані морози і снігопади наробили чимало лиха в Україні: зросла смертність від переохолодження, збільшилася кількість аварій на дорогах країни. Жертви негоди обчислюються десятками.

За словами заступника міністра охорони здоров'я Олександра Лінчевського, зі скаргами на переохолодження та обмороження в лікарні вже звернулися півсотні українців.

"Більше переохолоджених у Волинській і Закарпатській областях. Але ми маємо дані тільки по 6 областях. Ще не всі західні області надали нам інформацію", — повідомив Лінчевський.

Як стало відомо, у Львівській області дві людини померли в результаті переохолодження.

Станом на 7 грудня в Житомирській області зареєстрували три випадки загибелі людей від переохолодження: в Новоград-Волинському, Малині та Житомирі. Ці люди загинули від переохолодження.

На Прикарпатті від переохолодження протягом доби загинуло двоє людей. У селі Роки-Добровидка Коломийського р-на по Грушевського виявлено тіло громадянина 1962 р.

У Коломийському районі, в селі Джурків (на одній із вулиць виявлено тіло місцевого жителя 1949 р. Ще сім мешканців області потрапили до лікарні з обмороженням кінцівок і тулуба різного ступеня.

Крім того, одна людина загинула і щонайменше двоє постраждали під час робіт з розчищення від снігу доріг Одеської області.

За даними синоптиків, вже з 10 січня в країні морози ослабнуть, а снігопади майже припиняться.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення