В Одеській області збили 7-річного велосипедиста

Хлопчик їхав на велосипеді по вул. Центральній с. Озерне Ізмаїльського району. Не переконавшись у безпечності своїх дій, він почав виконувати розворот. У результаті на дитину було скоєно наїзд автомобілем марки «ВАЗ-2106» з причепом під керуванням 39-річного жителя цього ж села, який їхав у попутному напрямку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди малолітній велосипедист отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні. Про це повідомляє Ізмаїльський відділ поліції в Одеській області

«За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Призначено низку експертиз, опитано учасників і свідків події», - розповідає начальник слідчого відділу Ізмаїльського відділу поліції підполковник поліції Наталія Старцева.

За скоєння даного кримінального правопорушення законом передбачена відповідальність у вигляді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Досудове слідство триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення