В Одеській області згвалтували і пограбували дівчину

 СЕГОДНЯ

До чергової частини Білгород-Дністровського відділу поліції звернулася 23-річна жителька міста і повідомила, що двоє невідомих вкрали у неї мобільний телефон, а один із нападників зґвалтував її.

"Завдяки професійним діям співробітників сектора кримінальної поліції відділу одного із зловмисників затримали по "гарячих слідах". Ним виявився 18-річний місцевий житель, що знаходився під слідством за скоєння грабежів і шахрайських дій. Потерпіла впізнала в затриманому одного з нападників, – розповів виконуючий обов'язки начальника Білгород-Дністровського відділу поліції Євген Орлов. – Особистість іншого зловмисника встановлена – це 23-річний житель міста, який має непогашену судимість за розбійний напад. Зараз правоохоронці встановлюють його місцезнаходження".

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ознаками 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. За скоєний злочин передбачено покарання від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення