В одеському торговому центрі чоловік загинув, впавши в шахту ліфта

 Думская

Трагічний нещасний випадок стався в торговельному центрі «Малиновський» — в результаті падіння в шахту вантажного ліфта загинув працював на ринку підприємець Олександр Самолюк.

НП сталася ще 10 серпня, але про нього стало відомо тільки зараз. Як розповіла «Думській» вдова загиблого Світлана, Олександр хотів скористатися наскрізним вантажним ліфтом, щоб вийти на вулицю, однак кабіни ліфта в шахті не виявилося. Впавши з семиметрової висоти в паркінг, Олександр отримав важкі травми голови, був терміново прооперований в лікарні, проте травми виявилися занадто серйозними. На ранок наступного дня він помер. У загиблого залишилося двоє дітей.

Через 20 днів родичі Олександра так і не можуть знайти винних в події.

«Це явне порушення техніки безпеки. Чому двері ліфта не були заблоковані, у той час як його кабіна перебувала на іншому поверсі? Людям довелося ламати двері ліфта в паркінгу, щоб дістати Сашу, тому що ліфтера неможливо було знайти», — розповідає Світлана.

За словами жінки, керівництво торгового центру намагається піти від відповіді за те, що трапилося.

«Вони так спокійно розмовляють, як ніби у них нічого не сталося. Весь час переносять зустріч. При цьому, як виявилося, ця подія ніде не зареєстрована, у поліцію не повідомили. Навіть у лікарні при вступі написали, що він просто впав у шахту ліфта, але де саме це було, не написали». На даний момент, за словами Світлани, поліція так і не внесла дані про подію в ЄРДР.

Як переконався наш кореспондент, ліфт-убивця зараз не працює. Однак сусідній ліфт у всю допомагає в комерційній діяльності торгівельного центру і возить вантажі. Адміністратор торгового центру Лариса Туз від коментарів відмовилася, запевнивши, що діалог з потерпілим ведеться. Однак підтвердила, що після інциденту яких-небудь додаткових технічних перевірок ліфтового господарства в торговому центрі не проводилося.

Олександр Самолюк з сином

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення