В одній з квартир Києва правоохоронці виявили зброю, боєприпаси та наркотики (фото)

 УНН

У Києві в одній з квартир правоохоронці виявили зброю, боєприпаси та наркотики. Про це повідомили в прес-службі поліції Києва.

Так, у зазначеній квартирі проживає раніше судимий чоловік, який знаходиться під адміністративним наглядом дільничного офіцера Оболонського управління поліції. Оскільки чоловік не з'явився в зазначений час для позначки, він викликав підозру у поліцейських. Згодом правоохоронці під час поверхневого огляду квартири виявили дві гранати "РГД-5" з запалами, пістолет марки "Dreyse" з двома магазинами, два магазини від автомата Калашникова і п'ять патронів калібром 7,62 мм.

Крім цього, правоохоронці перевірили ще двох жителів даної квартири і виявили у них наркотичні речовини рослинного і хімічного походження. Всі вилучені предмети і речовини направлені на відповідні експертні дослідження.

За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення