В окупованому Криму затримали українця

 СЕГОДНЯ

Російські прикордонники затримали при спробі виїхати з Криму громадянина України, що знаходиться у федеральному розшуку за підозрою в шахрайстві і збуті наркотиків. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на прес-службу Прикордонного управління ФСБ по регіону.

"Співробітники прикордонного управління затримали чоловіка, який перебуває у федеральному розшуку, який мав намір сховатися від російських слідчих органів за кордоном", – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що громадянин України, житель Києва, 1987 року народження був затриманий в пункті пропуску "Армянськ" на півночі Кримського півострова.

Зокрема, було з'ясовано, що він є підсудним у кримінальній справі відповідно до ч. 2 ст. 159 КК РФ ("Шахрайство") і знаходиться під підпискою про невиїзд. Крім того, він був оголошений в розшук поліцією Феодосії, яка підозрює його в незаконному збуті наркотичних засобів і психотропних речовин. Повідомляється, що стосовно підсудного змінено запобіжний захід на взяття під варту.

В прикордонного управління відзначили, що з початку 2017 року прикордонниками при спробі перетнути державний кордон РФ виявлено понад 60 громадян, оголошених у федеральний, міждержавний і міжнародний розшук. Всі затримані встановленим порядком передано правоохоронним органам.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення