В ОРДЛО на полігонах триває активна підготовка артилерійських підрозділів – розвідка

 УНН

За інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, з 27 травня на полігонах тимчасово окупованої території у Донецькій та Луганській областях триває інтенсивна підготовка артилерійських підрозділів. Про це повідомив представник прес-центру Міністерства оборони України полковник Олександр Мотузяник

"За інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, російське окупаційне командування активізувало підготовку артилерійських, мінометних і танкових підрозділів з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. Зокрема, з 27 травня цього року на полігонах тимчасово окупованої території у Донецькій та Луганській областях триває інтенсивна підготовка артилерійських підрозділів, у т.ч. з проведенням стрільб з 122-мм артилерійських систем", - сказав Мотузяник.

При цьому, противник обладнує нові артилерійські вогневі позиції, що є прямим порушенням Мінських домовленостей щодо відведення важкого озброєння. Також бойовики створюють та приховано розміщують поблизу лінії зіткнення окремі групи танків по 3-4 одиниці у кожній.

"Окрім того зросла кількість раптових перевірок готовності до дій за призначенням артилерійських, мінометних і танкових підрозділів російських окупаційних військ, з їх розгортанням на бойових позиціях", - зазначає Мотузяник.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення