В ОРДЛО загинуло п’ять бойовиків розвідувального підрозділу – розвідка

 УНН

За інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, на території окупованого Донбасу, через наказ командира однієї з мотострілецьких бригад 2 АК було спровоковано перестрілку з підрозділом Об’єднаних сил, наслідок якої загинуло п’ять бойовиків розвідувального підрозділу противника. Про це повідомив представник прес-центру Міністерства оборони України полковник Олександр Мотузяник

"Зокрема, на виконання свавільного наказу командира однієї з мотострілецьких бригад 2 АК було спровоковано перестрілку з підрозділом Об’єднаних сил, наслідок якої загинуло п’ять бойовиків розвідувального підрозділу противника", - сказав Мотузяник.

Окрім того, встановлено, що з метою приховування фактів бойових втрат, за розпорядження зазначеного командира бригади, загиблих було доставлено до місцевого моргу у цивільній формі одягу та без документів.

Також, російсько-окупаційні війська продовжують обстріли позицій підрозділів об’єднаних сил за ініціативи командування 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення