В результаті нападу на авто охоронної фірми в Дніпрі загинула людина, ще двоє поранені (фото)

 УНН

У Дніпрі невідомі скоїли понад 30 пострілів по автомобілю охоронної фірми, в результаті події загинув підприємець, ще двоє охоронців з вогнепальними пораненнями різних частин тіла були доставлені в лікарню. Про це повідомили в прес-службі поліції Дніпропетровської області.

Інформація про стрілянину надійшла в поліцію увечері 25 січня 2017 року. Громадяни повідомили, що на вулиці Академіка Макарова невідомі з вогнепальної зброї розстріляли автомобіль охоронної фірми, є постраждалі.

Виїхавши на місце події, поліцейські виявили автомобіль охоронної фірми, в якому знаходився чоловік і двоє поранених охоронців у бронежилетах. В результаті нападу чоловік загинув на місці, а охоронці отримали важкі тілесні ушкодження. Їх доставили в лікарню, де їм була надана медична допомога. Зараз стан поранених стабільний.

Було встановлено, що нападники забрали сумку з великою сумою грошей, яка належала загиблому. Чоловік займався підприємницькою діяльністю. Раніше на нього вже здійснювали розбійний напад, тому протягом 2-х років він користувався послугами охоронної фірми, співробітники якої кожен день супроводжували його до місця роботи і місця проживання.

Відразу після скоєння злочину по області був оголошений план "Перехоплення". Зараз пошуки зловмисників тривають. Поліція вживає всіх необхідних оперативно-розшукових заходів для встановлення підозрюваних в скоєнні вбивства.

За даним фактом в Соборному відділенні поліції відкрито кримінальне провадження за п. 1, 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення