В результаті вибухів на Шрі-Ланці загинули троє дітей найбагатшої людини Данії

В результаті серії вибухів на Шрі-Ланці загинули троє з чотирьох дітей бізнесмена з Данії Андерса Холька Поульсена, який вважається найбагатшою людиною своєї країни. Про це повідомляє Капітал

Члени сім'ї Поульсена відвідали азіатську країну з нагоди свята Великодня. Імена дітей поки не оприлюднені. Обставини загибелі дітей також невідомі.

«Троє з чотирьох дітей датського мільярдера Андерса Холька Поульсена загинули на Шрі-Ланці», - повідомив прес-секретар Поульсена.

За даними агентства Bloomberg, Поульсен - найбагатша людина Данії. Він - найбільший акціонер мережі роздрібної торгівлі одягом Asos і власник таких брендів, як Jack & Jones. Він також є найбільшим приватним землевласником Шотландії. Також Поульсен володіє міжнародним брендом одягу Bestseller.

За останніми даними, в результаті вибухів на Шрі-Ланці в неділю загинули 290 осіб, з них - 24 іноземця. Серед загиблих є п'ять громадян Великобританії, а також громадяни Нідерландів, Португалії, США, Китаю, Туреччини, Індії.

У лікарнях перебувають близько 500 поранених, потерпілих під час восьми вибухів в готелях і церквах по всій країні. Уже відомо, що теракти скоїли сім смертників, в рамках розслідування затримали 24 людини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення