В центрі Харкова сталася стрілянина (відео)

До Київського відділу поліції близько 16.00 надійшла інформація від громадян про те, що по вулиці Чайковського у Харкові відбувається бійка та чути постріли. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області

За адресою виїхала слідчо-оперативна група та керівництво ГУНП. Попередньо встановлено, що конфлікт виник між вдома групами громадян, його причина зараз з’ясовується.

В результаті події двоє осіб доставлені до Харківської лікарні швидкої невідкладної допомоги. У 33-річного чоловіка медики констатували поранення верхніх та нижніх кінцівок, 48-річний чоловік отримав забої та рани обличчя.

До відділу поліції доставлено 7 осіб, учасників даної події.

За даними місцевого видання Городской Дозор, причина конфлікту – права власності на квартиру на 3-му поверсі по вулиці Чайковського

Адвокат одного з власників квартири розповів, що вранці у квартиру прибув адвокат третього власника квартири з “ведмежатниками” і спробував відкрити двері.

– Приїхав адвокат власника і сказав, що він буде зараз тут жити. Запустив туди 5 осіб, почали знімати двері з петель і потрапляти у квартиру. Все це ніяк не вирішувалося, тому що всі ці питання вирішуються через суд. У підсумку зібралася велика кількість людей. Ми вийшли на вулицю, щоб мирно вирішити ці питання. Під’їзд прохідний. З нього вибігло 30 осіб, почали всіх бити та стріляти. Я бачила, що поцілили в одну людину, – розповіла юрист одного з власників квартири Наталя Василенко.

Другі власники викликали поліцію. Правоохоронці прибули, але не втручалися у конфлікт, оскільки питання власності квартири очікує рішення суду.

Через певний час з’явилася компанія з 20-30 осіб, які вирішили “допомогти” новому власнику потрапити у квартиру.

Зав’язалася бійка, одна сторона конфлікту дістала зброю.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення