В центрі Києва сталася серйозна ДТП із вантажівкою (відео)

У п'ятницю, 12 квітня, в центрі Києва легковий автомобіль влетів в припарковану вантажівку.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Аварія сталася на вулиці Мечникова поруч зі станцією метро Кловська близько 02.30. Машина марки Hyundai Accent з трьома пасажирами врізалася в припарковану на узбіччі вантажівку Ford Transit.

За словами водія легковика, він їхав в сторону Кловського узвозу, не перевищуючи швидкості. У якийсь момент водій не впорався з керуванням і машину почало зносити в бік узбіччя, де вона зіткнулася з припаркованою вантажівкою (легковик влетів під раму Transit).

В результаті удару у Hyundai значно ушкодилася передня частина, включаючи моторний відсік. Деталі від авто розлетілися по дорозі. А у вантажівки внаслідок ДТП відпали задній бампер і запасне колесо.

В аварії постраждали двоє людей - водій та пасажир Ford, який знаходився на задньому сидінні. Обох госпіталізували в лікарню. Також на головний біль і запаморочення поскаржився водій вантажного авто.

За словами очевидців, власник легкової машини, на їхню думку, був п'яний. Вони підкреслили, що явно чули запах алкоголю з рота і його невиразну мову. Але чи дійсно чоловік знаходився в стані алкогольного сп'яніння, стане відомо лише після експертизи.

"Обидва учасники події вели себе адекватно і давали правоохоронцям свідчення про те, що трапилося. На місці працювали три екіпажі патрульної поліції, дві карети швидкої допомоги та слідчо-оперативна група. Деталі події встановлюються", - говориться в повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення