В Україні оголосили штормове попередження

 СЕГОДНЯ

У зв'язку з погіршенням погодних умов 18 січня в багатьох регіонах України оголошено штормове попередження.

Про це написав віце-прем'єр міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва житлово-комунального господарства Геннадій Зубко у своєму Twitter.

"Невеликий сніг спостерігається у Волинській, Вінницькій, Київській, Чернігівській, Черкаській та Полтавській областях; невеликий сніг із дощем - у Кіровоградській та Одеській областях; невеликий дощ - у Миколаївській області", - розповів він.

Відзначимо, що про ускладнення погодних умов в Одеській області повідомили і представники поліції регіону. Так, радник глави поліції Одещини Руслан Форостяк написав на своїй сторінці в Facebook, що зараз в області обмежено рух вантажного транспорту на всіх напрямках крім Миколаївського, але навіть власникам легкового транспорту рекомендується відмовитися від поїздок по дорогах регіону в напрямках: Київ, Кучургани, Вознесенськ та Рені.

"В Одесі за вікном, на цей час, ніби все гаразд, але вирушивши у подорож ви можете потрапити у пастку, будьте обачні та відповідно коригуйте свої плани, але краще взагалі відмовитись від поїздок. У місті погіршення погодних умов очікується вже по обіді, можливі перебої в роботі міжнародного аеропорту та автобусного сполучення", - попередив він.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення