В Україні просто зараз відбуваються чотири нові Бучі: масові зґвалтування, вбивства і розстріли

Радник голови Офісу президента України Олексій Арестович зазначив, що в Україні відбуваються ще "чотири Бучі": дві - на запорізькому напрямку, дві - на херсонському. Про це він повідомив в ефірі ізраїльського телеканалу Channel 9.

"Поки тема стоїть про виживання українського народу, тому що російська армія тут займається чистим геноцидом. І, між іншим, Міжнародний суд ООН розглядає цю справу саме як геноцид Росії проти України - так справа називається, а не як-небудь інакше", - заявив радник глави офісу президента.

За його словами, прямо зараз в Україні чотири нові Бучі: дві - на запорізькому напрямку, дві - на Херсонському. Де саме у Запорізькій та Херсонській областях фіксують нові Бучі, Арестович не уточнив.

"Масові зґвалтування, вбивства дітей, людей похилого віку, розстріли мирних жителів і т. д. Про яке "братство" ми можемо поки говорити? Це справа... навіть якщо і буде відновлення відносин – все-таки ми є сусідами – це дуже віддалена історія. А зараз наше завдання - вижити", - підсумував Арестович.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення