В Україні різко зміниться погода: синоптик розповіла, коли похолодає

Тепла погода на початку тижнятриватиме ще три дні, а вже з п'ятниці в Україні похолодає і підуть дощі. А ось завтра українців чекають майже 30 градусів тепла і багато сонця.

Про це написала в Facebook синоптик Наталка Діденко.

Вона зазначила унікальність завтрашньої погоди. Потужний антициклон принесе суху погоду по всій Європі – від Атлантики до України, від Скандинавії до Криту. Тому сонця у вівторок буде в надлишку.

"В Україні 15 вересня всюди сухо, тепло і сонячно. Вітер очікується північно-західний, невеликий або помірний. Температура повітря протягом дня досягне 24-29 градусів, на Сумщині та в північних районах Чернігівщини 21-24 градуси. У Києві завтра без змін – сухо, ясно і 25 градусів", – написала Діденко.

У середу і четвер теж ще буде тепла, місцями навіть спекотна погода, а ось уже 18, 19 і 20 вересня, тобто в кінці тижня, температура повітря різко впаде до 12-18 градусів.

"До нас іде істотна зміна погоди. Добре це видно на прогностичних картах температури повітря: перша ще червона від спеки, це в четвер в Україні, а вже друга, п'ятнична, явно свіжіша. Атмосферний фронт притягне в четвер до України дощі, спочатку на західні області, потім пройде по півночі і трохи по центру. А ось східні області і південну частину майже не зачепить. Там дуже сухо і, відповідно, пожежонебезпечно", – розповіла синоптик.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення