В Україні у січні зацвіли підсніжники та фіалки (фото)

На Київщині розцвіли підсніжники, а в Запоріжжі - фіалки. Українці розміщають в мережі фото аномальних явищ.

Так, фото підсніжників на своїй сторінці в Facebook оприлюднила Тетяна Ростовська.

"З Новим роком, друзі! 12 місяців, мабуть, об'їлися мухоморів і точно забули, чия зараз черга, 1 січня, взагалі-то, а у мами на дачі у Вишгороді цвітуть проліски!" - написала вона.

Крім того, 2 січня 2020 року в Одесі розквітли проліски біля будинку, а календула на вулиці Довгої.

А в Запоріжжі напередодні Нового року розпустилися фіалки.

Так, 26 грудня співробітники Дитячого ботанічного саду з подивом побачили, що серед листя в саду зацвіла гарна жовта фіалка.

"Поки українці чекають новорічного дива і справжньої зими, природа дарує квітучі сюрпризи. Перший місяць зими завершується, а ми знайшли фіалку серед листя в саду. Чудеса та й годі! Будемо сподіватися, що зима все ж прийде в Запоріжжя, і рослини більше не будуть плутати пори року, - відзначили співробітники ботсаду.
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Поки українці чекають новорічного дива та справжньої зими, природа дарує квітучі сюрпризи. Перший місяць зими завершуеться, а ми знайшли фіалку серед листя у саду. Дива та й годі! Будемо сподіватися, що зима все ж таки прийде до Запоріжжя, і рослини більше не будуть плутати пори року. ________________________________ #ботсад #ботанічнийсад #ботаническийсад #запорожье #запоріжжя #природа #зп

Публикация от Ботанічний сад (@botsad_zp)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення