В Україні великі супермаркети скорочують час роботи

Керівництво великих мережевих операторів Fozzy Group і Novus прийняло рішення скоротити регулярний графік роботи супермаркетів через введення обмежень руху громадського транспорту в деяких населених пунктах.

"Ми прийняли рішення скорегувати регулярний графік роботи деяких нецілодобових магазинів і зменшили на годину час їхнього відкриття і закриття. Тепер майже 180 супермаркетів Сільпо працюватимуть з 9:00 до 22:00, щоб наші колеги могли безперешкодно дістатися на роботу і додому", - розповіли у Fozzy Group.

Стверджується, що новий графік не вплине на доступність товарів і сервіс для покупців. На складах достатня кількість продукції.

Також прийняв рішення скоротити час роботи своїх магазинів ритейлер Novus.

"Звертаємо вашу увагу, що з введенням додаткових заходів і обмежень руху громадського транспорту компанія Novus вимушено тимчасово змінює графік роботи магазинів мережі", - повідомила компанія на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, з 18 березня торгові точки мережі Novus почали працювати з 9:00 до 22:00. Також ритейлер опублікував на своїй сторінці оголошення про пошук постачальників масок і дезінфекторів.

"Шукаємо постачальників: захисних масок, респіраторів, дезінфекційних засобів, безконтактних термометрів... Зменшити ризики інфікування в стінах рідного Novus, а також за його межами можливо тільки за умови наявності необхідного обладнання, а саме захисних масок, респіраторів, дезінфекційних засобів і термометрів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, минулого тижня магазинам і ринкам у Києві доручили створити стратегічний запас продуктів на два тижні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення