В Україні затримали двох "злодіїв у законі" (відео)

Національна поліція затримала двох "злодіїв в законі" - "Кобу Руставського" і "Каху Тбіліського". Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Поліція отримала інформацію, що в столицю приїхав "злодій в законі" на прізвисько "Коба Руставський". Він хотів закріпитися в Києві і відновити свої зв'язки і контроль в кримінальному середовищі.

"Цього кримінального авторитета з 2016 року розшукують правоохоронні органи Іспанії за скоєння особливо тяжких злочинів. А саме - за створення злочинної організації, замовне вбивство у Франції і зберігання майна, здобутого злочинним шляхом. Також він був так званим "опікуном" "коронованих" представників злочинного світу Іспанії", - передають правоохоронці.

Протягом останніх років він переховувався від правосуддя, змінюючи країни перебування.

"Оперативники встановили його місцеперебування на території Києва. Протягом року "Коба Руставський" переховувався в одному з приватних будинків Дарницького району столиці. Для безпеки і допомоги у злочинній діяльності його завжди супроводжував охоронець", - говорять в поліції.

Також поліцейські затримали ще одного "злодія в законі" на прізвисько "Каха Тбіліський", який незаконно намагався виїхати з країни, минаючи контрольно-пропускний пункт в Путильському районі.

"Зараз працівники міграційної служби склали на нього адмінпротокол за порушення правил перебування на території держави. Найближчим часом буде вирішено питання про його поміщення в пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства", - сказано в повідомленні.

Про затримання "Коби Руставського" вже повідомили іноземним колегам. Розпочато процедуру екстрадиції. За іспанським законодавством розшукуваному може загрожувати до 24 років ув'язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення