В України з'явилася нова зброя в боротьбі проти Росії - політолог

 FaceNEWS

Україна запускає мультимедійну платформу іномовлення на базі Укрінформу та телеканалів УТР, БТБ.

Про це в «Фейсбуці» пише політолог Кирило Сазонов.

«Оптимізму пост. Я якось не звернув увагу на старт проекту, але тема начебто крута. Україна запускає мультимедійну платформу іномовлення на базі Укрінформу та телеканалів УТР, БТБ. Плюс мережу кореспондентів по всьому світу. Віщати і писати будуть українською, російською, кримськотатарською та англійською. Хоча, вважаю, кількість мов буде расшіряться. Це - важливо.

Не думаю, що варто пробувати когось обдурити - це наша зброя. Інформаційна зброя в боротьбі з російською пропагандою. Не в самій Росії - ті мізки погано сприймають інформацію, а в світі. Тому що кремлівська пропаганда кістьми лягає, щоб нав'язати світу казку про громадянську війну і шахтарів з трактористами, які борються проти узурпаторів в Києві. Це слід було зробити півтора роки тому, звичайно, але краще зараз.

Головне питання - чи вистачить цієї інформаційної зброї для гідної відповіді? Безумовно, по грошах можливості української пропаганди і російської не співставні. Плюс, РФ давно і активно працює, а ми починаємо буквально з коліс. Але ж і на справжній війні все починалося саме так. А сьогодні російські війська тихо йдуть з Донбасу, а сумні бойовики з тугою дивляться їм услід. Є шанс, що і тут все вийде. Тому що Бог не в силі, а в правді. Головний ризик у нашому випадку - держава. Аби високе начальство своїми цінними вказівками все не зіпсувало - таке часто буває », - написав Кирило Сазонов

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення