В Україну не пустили відомих російських акторів

В аеропорту Запоріжжя прикордонний контроль на в’їзд в Україну не пройшла група акторів з Російської Федерації, які прибули рейсом з Варшави. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Під час оформлення стосовно одного з іноземців спрацювала база даних щодо вивчення додаткових обставин перетину ним державного кордону. Виявилось, що громадянин Росії незаконно відвідував анексований Крим. Прикордонники відмовили йому у перетині кордону, а також довели рішення про заборону в’їзду в Україну і проставили відмітку в паспортному документі.

Ще троє росіян не змогли пояснити доцільності та мети свого перебування в Україні.

За даними поінформованого джерела УП, заборона в’їзду стосується Сергія Колєснікова, мету свого перебування в Україні не змогли пояснити Лариса Удовиченко, Андрй Бутін та особа, що їх супроводжувала.

Марат Башаров, який разом з іншими акторами мав брати участь у гастролях у Запоріжжі, Одесі та Києві, в Україну не прилетів.

За даними ЗМІ, у Запоріжжі, де 19 січня мав відбутися спектакль за участі зазначених артистів, громадські активісти готували акцію протесту, анонсували блокування виступу російських акторів та звернулися до СБУ із закликом заборонити Башарову в'їзд на територію України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення