В Україну з Польщі намагалися ввезти майже 8 кілограмів екстазі

 СЕГОДНЯ

На україно-польському кордоні в пункті пропуску "Краковець" затримано громадянина Румунії. Він намагався ввезти в Україну 7,8 кг наркотичної речовини екстазі. Про це повідомив помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, правопорушник перетинав кордон за кермом легкового автомобіля Audi, зареєстрованого в Литві. Прикордонники зупинили машину і ретельно її оглянули. Усередині паливного бака було виявлено дев'ять запаяних поліетиленових пакетів з речовиною, яке попередньо ідентифікували як екстазі.

"Майже 8 кг екстазі – саме стільки наркотиків виявили прикордонники в результаті тривалої і копіткої роботи. Канал транспортування наркотиків прикордонники-оперативники викрили на кордоні з Польщею. Протягом тривалого часу відбувалося документування трафіку, а фігурантів справи взяли на контроль", – поділився подробицями Слободян .

Румунський громадянин, його автомобіль і наркотичну речовину передано співробітникам УСБ у Львівській області. Ведеться слідство у справі про злочин, передбачений статтею 305 Кримінального кодексу України "Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення