В Умані знову зросла кількість жертв: рятувальники показали відео пошукових робіт

Кількість загиблих унаслідок ракетного обстрілу в Умані по багатоповерхівці зросла до 16 людей. Завали продовжують розбирати, тож поки що невідома остаточна кількість жертв. На місці працює близько 300 осіб. Це рятувальники, поліцейські та комунальні служби.

"Станом на 14:00 з-під завалів житлового будинку деблоковано тіло загиблої особи. Всього загинуло 16 осіб (з них 3 дитини), постраждало 18 осіб (з них 9 залишаються госпіталізовані), врятовано 17 осіб (з них 3 дитини) та вилучено 1 фрагмент тіла", - повідомили у ДСНС.

Відео, як проходять пошукові роботи в Умані

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко уточнив, що серед загиблих чоловіки, жінки та діти приблизно 12 років. За попередніми даними, у цьому під'їзді проживали 109 осіб у 46 квартирах, з яких 27 повністю знищені.

"Ми зараз ідентифікуємо тіла, ті тіла, які ми не можемо опізнати на сьогоднішній день, у нас працює ДНК лабораторія на місці. І всі рідні та близькі громадян, які проживали в цьому будинку, можуть звернутися, щоб надати свій ДНК-зразок для порівняння аналізу", - сказав Клименко.

Тим часом українські прикордонники підготували відплату за російський терор.

"За Умань!", – так прикордонники підписали "подарунки" для російських військових.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення