В Ужгороді відбулася перестрілка між кілером і депутатом

 МВС України

У четвер ввечері, 21 січня, в Ужгороді невідомий обстріляв 45-річного місцевого депутата, який в той момент припаркував свою машину в гаражі. Як інформує прес-служба обласної поліції, депутат здійснив кілька пострілів у відповідь.

"Пригода сталася близько 21:00 на вул. Плеханова в Ужгороді. До правоохоронців зателефонувала дружина потерпілого, яка почула постріли. На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група, керівництво Ужгородського відділу поліції і керівництво поліції області.

Правоохоронці встановили, що невідома особа, діючи з прямим умислом, здійснив кілька пострілів у бік депутата Ужгородської міської ради. Чоловік як раз знаходився у відкритому гаражному приміщенні, де перед цим припаркував своє авто", — йдеться в повідомленні поліції Закарпаття.

Зазначається, що "потерпілий в цілях самозахисту зробив кілька пострілів у відповідь з зареєстрованого пневматичного пістолета".

"За даним фактом Ужгородським відділом поліції розпочато кримінальне провадження, кваліфікація якого — замах на вбивство. Зараз співробітники поліції розглядають кілька версій вчорашнього інциденту.

Першу пов'язують з професійною діяльністю потерпілого, другу — з метою помсти, а також з хуліганських мотивів", — підсумували в поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення