В зоні ООС поранили двох українських захисників

Російські окупанти продовжують вести провокаційні обстріли. 1 квітня вони 13 разів порушили «тишу», поранивши двох українських захисників.

Про це йдеться у ранковому зведенні штабу ООС.

Поблизу Пісків бойовики відкривали вогонь з заборонених Мінськими угодами мінометів 82-го та 120-го калібрів, а біля Старогнатівки, Авдіївки та Водяного окупанти обстрілювали позиції наших підрозділів із гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

В районі поблизу Водяного російські найманці застосували у напрямку позицій українських захисників протитанковий ракетний комплекс. Неподалік Світлодарського, Луганського та Золоте-4 ворог обстрілював позиції ЗСУ з автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У передмісті селищ Шуми та Новотошківка противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

«Внаслідок ворожих дій два військовослужбовця зі складу операції Об’єднаних сил отримали поранення. Захисників оперативно доправили до лікувального закладу, де їм надають необхідну медичну допомогу. Стан поранених – задовільний. На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь», – йдеться у зведенні.

Українська сторона СЦКК повідомляє про грубі порушення з боку збройних формувань Російської Федерації на території ОРДО.

У штабі зауважують, що окупанти облаштовують нові оборонні позиції біля Шумів – довжиною 90 метрів у напрямку позицій Збройних Сил України.

Про факти порушень Українська сторона СЦКК оперативно повідомила СММ ОБСЄ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення