Васадзе за півтора мільйони відремонтує чотири «мерседеси» ДУСі

 Наші гроші

ДО «Автобаза Державного управління справами» 8 квітня за результатами тендеру замовила СП ТОВ «Автомобільний Дім Україна Мерседес-Бенц» ремонт і технічне обслуговування автомобілів за 1,50 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Послуги замовили до кінця року для чотирьох автомобілів: Mercedes-Benz S600L Guard Centigon 2006 р., Mercedes-Benz S600L 2007 р. і двох Mercedes-Benz S600 Guard 2008 р.В середньому догляд за однією автівкою коштує 374 тис грн. За таку суму можна купити два нових ЗАЗ Lanos, найпростіша збірка якого коштує зараз 159 тис грн.

«Автомобільний Дім Україна Мерседес-Бенц» є офіційним сервісним центром Mercedes-Benz і належить ПАТ «Українська автомобільна корпорація» екс-нардепа Таріела Васадзе.

У 2015 році фірма отримувала підряди автобази ДУС без конкурсу як єдиний уповноважений представник виробника на Київщині. Останні відкриті торги нинішнього замовника, на яких вона перемогла, датуються січнем 2013 року.

Нині ж єдиним конкурентом було ТОВ «Західно-Український Автомобільний дім».

Львівська фірма офіційно належить Євгенію Щуру.

Однак у ЗМІ власником називають колишнього співзасновника Миколу Рогуцького – президента ПрАТ «Артор». Нині Щур і Рогуцький є співзасновниками ТОВ «Техконтакт-Охоронні Системи».

У 2015 році Рогуцький висувався до Львівської облради від партії «Наш край».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення