"Ваш син потрапив у ДТП": лікар-шахрай обдурив пенсіонерку, забравши геть усі гроші

На Сумщині поліція затримала шахрая, який виманив у пенсіонерки всі заощадження. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Сумської області.

"До поліції з заявою про злочин звернулась літня жінка, яка розповіла, що їй зателефонував невідомий. Назвавшись лікарем він повідомив, що її син потрапив у ДТП. Тож для його лікування негайно потрібні гроші. Мати, довго не роздумуючи, зібрала всі свої заощадження та передала їх незнайомцю, який через деякий час з’явився на порозі її дому", - йдеться у повідомленні.

Вже пізніше дізнавшись, що з сином все добре, пенсіонерка зрозуміла, що потрапила на гачок шахрая та звернулась за допомогою до поліції.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили та затримали афериста. Ним виявився раніше судимий 42-річний мешканець обласного центру.

Зловмиснику вже оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 190 Кримінального кодексу України "Шахрайство". Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне аферисту може загрожувати покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення