Вбив 8-місячну дитину та зґвалтував її матір: на Дніпропетровщині нелюду оголосили вирок

На Дніпропетровщині засудили 37-річного чоловіка за вбивство, крадіжку, заподіяння тілесних ушкоджень середньої тяжкості та зґвалтування співмешканки.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури в Дніпропетровській області.

У серпні 2016 року під час зустрічі з колишньою співмешканкою чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, почав вимагати від неї відновити відносини, проте жінка не погодилася. Обурений відмовою, зловмисник став бити жінку руками по голові, в результаті чого зламав їй щелепу і кістки особи, а потім, користуючись її безпорадним станом і погрожуючи вбивством, зґвалтував.

Коли потерпіла втратила свідомість, чоловік зняв з неї золоті сережки і згодом здав їх в ломбард.

Весь цей час поруч перебувала в колясці їх 8-місячна дочка, яка почала плакати. Агресивно налаштований чоловік із зусиллям штовхнув коляску з дитиною, в результаті чого дівчинка випала і вдарилась головою об землю. Але на цьому чоловік не заспокоївся: він кинув дитину матері під ноги головою вниз. Від отриманих травм дівчинка померла на місці.

Свою провину підсудний визнав частково, однак вона повністю доведена Павлоградської місцевою прокуратурою, яка підтримувала обвинувачення.

За вчинення вказаних злочинів суд призначив чоловікові покарання у вигляді 14 років позбавлення волі. Однак, з огляду на обставини справи, прокуратурою подано апеляційну скаргу на рішення суду першої інстанції в зв'язку з його м'якістю.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення