Вбив і переніс тіло для забезпечення алібі: у столиці арештували підозрюваного у вбивстві

У Шевченківському районі Києва до смерті побили чоловіка. Поліція провела розслідування і затримала жителя Дніпропетровщини, якого підозрюють у вчиненні злочину, він наразі перебуває під вартою. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"До чергової частини Шевченківського управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що на вулиці Коперника вони виявили чоловіка без ознак життя. Оперативний черговий направив на місце слідчо-оперативну групу та судово-медичного експерта”, - йдеться у повідомленні.

За словами заступника начальника Шевченківського управління поліції Віталія Чернишенка, правоохоронці встановили, що до події причетний 45-річний чоловік.

“Ми з’ясували, що напередодні події потерпілий вживав алкогольні напої з невідомим чоловіком. Між ними виник конфлікт у ході якого, зловмисник побив 50-річного потерпілого та втік з місця події. Правопорушник, аби приховати злочин, переніс тіло померлого від місця заподіяння смертельних травм. Тим самим він намагався забезпечити собі алібі. Ми ретельно відпрацювали територію, перевірили та опитали сотні місцевих мешканців та перехожих, переглянули відео з десятків відеокамер. І така масштабна робота дала свій результат”, - сказав Чернишенко.

Повідомляється, що затриманий - це 45-річний житель Дніпропетровської області.

“Слідчі з місця події вилучили речові докази, які доводять його причетність до скоєння злочину. Крім того, згідно висновку експерта смерть потерпілого настала внаслідок черепно-мозкової травми”, - вказано у повідомленні.

Зазначається, що слідчим відділом розслідується кримінальне провадження, розпочате за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Фігуранту загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення