Вбив кримінальника за те, що вимагав щомісячну данину: з’явились подробиці про перестрілку на Одещині (фото, відео)

Стрілянина у селищі Лиманське Одеської області сталася через те, що власник автомийки захищав себе від кримінальника, який вимагав платити йому щомісячну данину. Подробиці смертельного інциденту розповіли у Одесса INFO.

"Загинув у перестрілці 39-річний підприємець Олександр Рожко, відомий в кримінальних колах на прізвисько Ляма. Бізнесмена застрелив 35-річний житель Роздільної. За даними нашого джерела, Олександр Рожко прибув на автомийку і зажадав від власника Вадима С. платити йому щомісячну данину. Охоронець Лями погрожував бізнесменові травматичним пістолетом. Господар мийки взяв мисливську рушницю і зробив два постріли, убивши Рожка і поранивши охоронця", - йдеться у повідомленні.

Також Telegram-канал опублікував фото розстріляного Олександра Рожка.

Як відомо, схожа ситуація була у Новоселиці Житомирської області. Це наймасовіше вбивство в історії України - орендар ставка розстріляв сімох чоловіків, які приїхали до нього начебто відпочивати, проте чомусь зі зброєю. Сам стрілець не втікав, а викликав поліцію. Адвокати вбивці розповідають, що керівник місцевої поліції вимагав від чоловіка хабар, аби орендар міг безперешкодно займатися своїм бізнесом. Через це і стався конфлікт з "гостями".

У поліції підтвердили, що у перестрілці на Одещині одна людина загинула, а друга отримала поранення. Інші подробиці правоохоронці нині тримають у таємниці. Відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення