Вбив родину і підірвав поліцейський відділок: підозрюваному прострелили голову (фото)

54-річному Віктору Мирському, який скоїв напад на відділ поліції в Лісках Воронезької області і вбив трьох осіб, прострелили голову під час затримання.

Фото пораненого злочинця опублікував Telegram-канал 112.

За їхніми даними, злочинець переховувався за 90 кілометрів від будинку, в Підгоренському районі. Його помітили на дорозі за шість кілометрів від села Студенок.

Чоловік чинив опір співробітникам карного розшуку, які спільно зі співробітниками ДІБДР намагалися його затримати. Через це силовики відкрили вогонь. Мирський був поранений в голову. Зараз йому надається допомога.

Зазначається, що підозрюваний замінував своє житло в селі Вовчанському.

Увага! Фото містить сцени насильства!

Відомо, що чоловік вбив родину з дітьми через побутовий конфлікт, а підірвав відділок він у якості помсти через те, що йому не захотіли допомогти під час з'ясування стосунків із загиблою родиною. Також відомо, що чоловік працював в охоронній агенції. Має дружину та доньку.

Нагадаємо, що на відділ поліції напав озброєний чоловік у Воронезькій області (Росія). Він відкрив стрілянину та скоїв вибух. Але спочатку він вбив трьох людей.

Першою убитою виявилася 59-річна Гулістан Ібрагімова, поряд із нею в будинку виявили її дітей - 19-річного сина Надира та 5-річну доньку Азізу. Загиблі були фермерами - розводили велику рогату худобу, овець і курей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення