Вбив та зґвалтував дівчину: на Кіровоградщині затримали злочинця (фото)

Працівниками карного розшуку ГУНП в Кіровоградській області викрито та затримано 23-річного покидька, який наприкінці жовтня поточного року жорстоко вбив та зґвалтував 22-річну дівчину. Про це повідомляє Департамент карного розшуку.

Відомо, що 1 листопада 2020 до поліції надійшло повідомлення від мешканки м. Мала Виска Кіровоградської області про зникнення її 22-річної доньки. Дівчина пішла на день народження подруги та не повернулася. Друзям зниклої теж не було відомо місцезнаходження останньої, яка після завершення святкування пішла в напрямку місця проживання.

Відкрито кримінальне провадження. У подальшому того ж дня - 1 липня 2020, за результатами проведення масштабних пошукових заходів, на території колишньої школи виявлено напівоголене тіло зниклої з очевидними ознаками насильницької смерті.

Працівниками карного розшуку ГУНП в Кіровоградській області поетапно відновлено хронологію події, встановлено особу зловмисника та затримано.

Відомо, що вночі покидьок побачив дівчину на вулиці, ціленаправлено напав на неї та жорстоко вбив, після чого зґвалтував. Тіло намагався заховати, щоб загиблу не знайшли.

Нелюд у скоєному зізнався, проведеними слідчими діями вилучено ряд речових доказів. 23-річному раніше не судимому зловмиснику повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення