Вбивство 6-річної дитини на Харківщині: з'явилися подробиці трагедії

Тринадцятирічний підліток, якого підозрюють у вбивстві 6-річної Мирослави Третяк в Старому Салтові на Харківщині, раніше часто ображав дітей і жорстоко поводився з тваринами. Про це повідомляє Newsroom з посиланням на родичів загиблої.

Відзначається, що хлопчик живе по сусідству. У день вбивства дівчинка грала з подружкою, коли до них приєднався 13-річний сусід.

"Вчора вона прибігла і каже:"Мама, мене сусід Богдан ображає". Мирослава сказала, що він штовхав її і викинув обруч у вигляді ріжок. Я сказала, не чіпати його і просто піти і пообіцяла поговорити з його мамою, коли та прийде", - розповіла мати загиблої.

В день трагедії дівчинка пішла з підлітком в сторону старої пекарні, і їх більше не бачили.

Мати зниклої, розшукуючи дитину, на шляху помітила хлопчика, проте той заявив, що не бачив Мирославу, а через деякий час відповів, що вони розійшлися в певному місці.

Родичі загиблої не сумніваються в причетності підлітка до злочину, відзначаючи, що в школі хлопець ображав дітей, топив кішок і вбивав цуценят.

Як повідомляє Суспільне з посиланням на Старосалтівського селищного голову Едуарда Коновалова, 13-річний Богдан зізнався в злочині.

За його словами, мати хлопчика не вірить, що син міг убити дівчинку.

"Вона не вірить, що син це зробив, але він сам сказав це, що це він зробив. Ну, я не слідчий ... Те, що її вбили, це факт. Я бачив це обличчя, бачив цю голівоньку. Всю ніч і зараз слідчі працюють там", - зазначив Коновалов.

Нагадаємо, в ніч на 29 липня в Старому Салтові на Харківщині знайшли тіло зниклої напередодні 6-річної дівчинки Мирослави Третяк. Мертву дитину виявили в покинутому будинку з ознаками насильницької смерті - забиття голови та обличчя.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення