Вбивство 8-річного хлопчика на Чернігівщині: з'явилися подробиці справи (фото)

Суд задовольнив клопотання прокуратури і обрав запобіжний захід чоловікові, який зарізав свого 8-річного сина в Чернігівській області.

Як повідомили у прес-службі прокуратури області, найближчі два місяці чоловік проведе в СІЗО.

"Суд задовольнив клопотання прокуратури і обрав (чоловікові – Ред.) запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави терміном на 60 діб", - розповіли у прес-службі.

У прокуратурі додали, що зловмисник відмовляється давати свідчення. Вирішується питання про те, щоб йому була призначена судово-психіатрична експертиза.

Нагадаємо, що на лінію 102 надійшла інформація про те, що в лісі неподалік села Скорінець Чернігівського району загубилася дитина. Власними силами родичі знайти дитину не змогли.

Правоохоронці одразу розвернули оперативний штаб з пошуку дитини. Було залучено особовий склад Національної поліції в Чернігівській області, Державну службу з надзвичайних ситуацій, Нацгвардію, кінологів з собаками, лісників, громадськість, квадрокоптер. Загалом понад сто осіб.

Поліцейські одразу звернули увагу на стан батька, який запевняв, що дитина загубилася. У нього на одязі були плями бурого кольору. При поверхневому огляді чоловіка поліцейські виявили у нього закривавлений ніж.

Пошуки дитини тривали всю ніч. Близько 7-ї ранку тіло дитини було знайдене в полі. Тоді батько й зізнався правоохоронцям, що саме він причетний до вбивства дитини. На тілі дитини виявлені численні ножові поранення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення