Вбивство адвоката під стінами СІЗО: резонансна справа набирає обертів

У Кропивницькому правоохоронці затримали учасників злочинної групи, які підозрюються у вбивстві біля СІЗО адвоката Олександра Іванова та замаху на вбивство іншого місцевого жителя. Про це повідомляє управління карного розшуку поліції Кіровоградської області.

Зазначено, що в результаті проведених заходів в обласному центрі були затримані троє місцевих жителів віком 45, 48 і 54 років.

"На даний час їм повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.15 та ч.2 ст. 115 КК (замах на вбивство) і ч.2 ст.115 КК (умисне вбивство)", - наголошується у повідомленні .

У поліції інформують, що в рамках кримінального судочинства на території Кропивницького і області правоохоронцями проведено близько 40 обшуків, у результаті яких вилучено речові докази.

Нагадаємо, торік 22 серпня у Кропивницькому біля СІЗО вбили адвоката Олександра Іванова. Зловмисники під'їхали на автомобілі та розстріляли чоловіка з автоматичної зброї. Колеги загиблого не виключали, що вбивство могло бути пов'язано з професійною діяльністю Іванова.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення