Вбивство депутата на Донбасі: знайшли ще одного загиблого

 СЕГОДНЯ

Неподалік тіла депутата Сіверськодонецької міськради Сергія Самарського, якого знайшли вбитим вночі, був виявлений ще один труп. Про це в ефірі "112 Україна" сказала прес-секретар прокуратури в Луганській області Ганна Зикова.

"Встановлено, що дійсно виявлений труп неподалік місця загибелі депутата. Однак пов'язувати ці два вбивства я зараз не можу. Ще тривають слідчі дії стосовно до іншого убитого", – сказала вона.

Також Зикова озвучила версії, які розглядає слідство і кваліфікацію злочину.

"Слідство розглядає кілька версій вбивства. Переважно залишається політична і активна журналістська діяльність депутата. Також ми не виключаємо особисту неприязнь у відносинах або вчинення вбивства з хуліганських спонукань. Ще є версія про діяльність юридичної фірми, власником якої він був. Зараз це все версії. Зараз допитуються сусіди, які, можливо, є свідками. Встановлюються можливі особи, які бачили його. Дії кваліфіковані за ч. 1 ст. 115 КК, умисне вбивство. Загрожує 7-15 років позбавлення волі. Надалі ми не виключаємо зміни кваліфікації", – додала вона.

Як заявили в поліції, зараз розглядають кілька версій загибелі депутата: починаючи від політичної діяльності загиблого і закінчуючи бізнес-інтересами. При обстеженні прилеглої до місця проживання зниклого території було виявлено тіло Сергія Самарського з ознаками насильницької смерті – розбита голова.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення