Вбивство дівчинки в Харкові: дитина отримала 75 ударів різними ножами (відео)

30 квітня під Харковом сталося страшне вбивство 13-річної Христини П'янової. Її матір Тетяну затримали оголену на дорозі з пакетом, в якому була голова дочки. Зараз вона головна підозрювана у жахливому вбивстві власної дитини. Як виявилося, Христина загинула від ножових поранень, яких було всього 75. 25 ударів завдали по голові дівчинки, а 50 по тулубу. Про це розповів поліцейський в ефірі програми "Говорить Україна".

Також у передачі повідомили, що Тетяна П'янова дуже ревнувала свою доньку до батька, який залишив сім'ю давно і не жив з ними.

Зараз 38-річна Тетяна П'янова знаходиться в СІЗО і очікує психологічну експертизу. При затриманні вона поводила себе неадекватно, кидалася на поліцейських і говорила, що її дочку звати не Христина, а Єва. Рідні жінки повідомляють, що вони помічали дивацтва з боку родички вже давно.

Тетяні обрали запобіжний захід. Її на два місяці відправили у слідчий ізолятор, хоча захист просив для неї домашнього арешту.

Зазначимо, що у поліції кажуть, що в момент інциденту Тетяна П'янова не перебувала під впливом алкоголю і наркотичних речовин. Ні дитина, ні мати не були на жодному обліку. Крім того, в поліцію не надходило жодної заяви за фактом сімейного насильства.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення