Вбивство “Мотороли” стало причиною конфлікту між бойовиками "ДНР"

 УНН

Через убивство одного з очільників бандоформувань "ДНР" Арсена Павлова на прізвисько "Моторола" між керівництвом "МДБ "ДНР" та "МВС "ДНР" виник конфлікт. Про це на своїй сторінці у Facebook написав координатор групи “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук

“Ліквідація 16.10.2016 р. у Донецьку одного з лідерів бандформувань "ДНР“ "полковника“ А.Павлова (позивний "Моторола“) стала причиною конфлікту між керівництвом "МДБ“ и "МВС "ДНР”, - написав він.

Як зазначається, на екстреному засіданні представники керівництва “МДБ "ДНР” звинуватили “МВС "ДНР” у відсутності реакції на їх попередження про “низку професійно-підготовлених українських ДРГ”, що, нібито, не стало причиною для того, щоб "МВС "ДНР" вжив заходи для їх нейтралізації.

У свою чергу, керівництво "МВС "ДНР" звинуватило "МДБ" в бездіяльності, вказавши, що пошук і знешкодження ДРГ не входить в компетенцію "правоохоронців", і запропонувало терміново змінити керівництво "контррозвідки" і "антитерористичних підрозділів" в складі "МДБ", додали в "Інформаційному спротиві".

Одночасно, як зазначається, в середовищі пересічних співробітників "МДБ" до версії щодо причетності до знищення А.Павлова українською ДРГ ставляться скептично, вказуючи, що у випадку подібної операції українські диверсанти обрали б більш простий спосіб ліквідації, що не вимагає проникнення в будівлю і мінування ліфта. Поширюються чутки про ліквідацію "Мотороли" силами якоїсь "спецгрупи ФСБ РФ". Наразі в місті проходить операція під керівництвом "МДБ", вказали в "Інформаційному спротиві".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення