Вбивство неповнолітньої в Одесі: підозрюваний раніше уже був засуджений

Підліток, якого підозрюють у вбивстві одеської школярки, влітку цього року був засуджений Суворовським районним судом до умовного терміну за грабіж. Про це повідомили у ГУ НП в Одеській області.

"Хлопець - 15-річний одесит, який перебуває на профілактичному обліку у поліції та, крім того, влітку цього року був засуджений Суворовським районним судом до умовного терміну за грабіж", - повідомили в поліції.

Правоохоронці повідомили, що під час слідчо-розшукових заходів поліцейські зібрали достатньо доказів прямої причетності підлітка до вбивства дівчинки.

Як повідомлялося, встановлено, що після вчиненого він заволодів мобільним телефоном убитої. Телефон та інші речові докази були вилучені, а хлопець - затриманий в порядку ст. 208 КПК. Зараз з ним проводяться невідкладні слідчі дії, вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу.

На даний час за фактом умисного вбивства неповнолітньої триває досудове слідство, розпочате за п.6 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Після проведення необхідних експертиз, а також інших слідчо-розшукових заходів можлива додаткова кваліфікація злочину.

Нагадаємо, на Одещині знайшли тіло зниклої 14-річної жительки Суворовського району Одеси з ознаками насильницької смерті. Її пошуки тривали всю ніч.

За фактом умисного вбивства неповнолітньої розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення